Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Cultuur

Muziek, drama, film, handvaardigheid: het maakt niet uit, de Copernicus is van alle markten thuis.
De Copernicus-kalender staat vol met culturele activiteiten, die variëren van zelf dansen tot museum- en theaterbezoek en ons eigen filmproject.

Ben je creatief?
Dan kun je op de Copernicus je hart ophalen. In de muzieklessen, in het populaire dramalokaal, bij handvaardigheid, tekenen of textiel. De Copernicus is een van de weinige scholen in Nederland waar je in textiele werkvormen zelfs examen kunt doen, en ook jongens doen dat.

Jaarlijks maken leerlingen de fraaiste kunstobjecten. Als school zijn we daar apetrots op. We stellen ze graag tentoon in vitrines op verschillende plaatsen in het gebouw.


Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
[email protected]

Verleg je grenzen