Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Sport Accent Klas

De Copernicus is dé school voor leerlingen die graag sporten. Wie zich aanmeldt voor de Sport Accent Klas, is maar liefst zes uur per week bezig met sport en bewegen. Als het kan buiten, maar natuurlijk ook in onze eigen prachtige sporthal.

In die zes uur maak je kennis met allerlei nieuwe sporten en natuurlijk moet je die vooral ook zelf uitproberen. Je gaat naar topsportwedstrijden en krijgt clinics aangeboden.

Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen, als je maar van lekker sporten houdt. Meedoen in de Sport Accent Klas betekent ook: elkaar helpen, elkaar stimuleren, winst vieren en verlies verwerken, kritisch durven zijn en kritiek kunnen krijgen, anderen en jezelf eerlijk leren beoordelen.

In de Sport Accent Klassen leer je samenwerken en organiseren. Die ervaring komt goed van pas als je daarna bijvoorbeeld eens een sport-en-speldag van een basisschool gaat begeleiden of actief bent bij een sportvereniging.

Wil je graag naar de Sport Accent Klas van de Copernicus?
Tijdens de open dagen zorgen we voor aparte presentaties, waar je veel te weten komt en al je vragen kunt stellen. Meld je je aan, dan krijg je een uitnodiging voor een bijeenkomst in mei. Je doet dan een fysieke test tijdens een intakemiddag.


Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
[email protected]

Verleg je grenzen