Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Sport Accent Klas

De Copernicus is dé school voor leerlingen die graag sporten. Wie zich aanmeldt voor de Sport Accent Klas, is maar liefst zes uur per week bezig met sport en bewegen. Als het kan buiten, maar natuurlijk ook in onze eigen prachtige sporthal.

In die zes uur maak je kennis met allerlei nieuwe sporten en natuurlijk moet je die vooral ook zelf uitproberen. Je gaat naar topsportwedstrijden en krijgt clinics aangeboden.

Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen, als je maar van lekker sporten houdt. Meedoen in de Sport Accent Klas betekent ook: elkaar helpen, elkaar stimuleren, winst vieren en verlies verwerken, kritisch durven zijn en kritiek kunnen krijgen, anderen en jezelf eerlijk leren beoordelen.

In de Sport Accent Klassen leer je samenwerken en organiseren. Die ervaring komt goed van pas als je daarna bijvoorbeeld eens een sport-en-speldag van een basisschool gaat begeleiden of actief bent bij een sportvereniging.

Wil je graag naar de Sport Accent Klas van de Copernicus?
Tijdens de open dagen zorgen we voor aparte presentaties, waar je veel te weten komt en al je vragen kunt stellen. Meld je je aan, dan krijg je een uitnodiging voor een bijeenkomst in mei. Je doet dan een fysieke test tijdens een intakemiddag.


Verleg je grenzen