Verleg je grenzen
Copernicus

Kleding Lichamelijke Opvoeding

De leerlingen klas 1 & 2 nemen in een herkenbaar geel Copernicus T-shirt (verplicht te bestellen) en een zwart (kort) sportbroekje deel aan de lessen LO. Deze kleding is in het eerste en tweede jaar verplicht om te dragen tijdens het sporten . Het shirt kunt u bestellen en betalen via de onderstaande link.

Uw kind heeft ook al een kleine flyer met hun gepaste maat van ons meegekregen. Dit even controleren en bij twijfel kunt u altijd even langs komen om nogmaals te passen. Ook als uw kind de kleding nog niet heeft gepast kunt u altijd even langs komen in de winkel.

Het sportshirt is het verplichte shirt voor de gymles. De short is optioneel voor een scherpe prijs mee te bestellen. De kinderen kunnen (tegen een meerprijs) hun initialen of naam op de kleding voorzien.

http://copernicus.clubwereld.nl/

Een nieuw shirt bestellen? Ook dit kan via de link.

Het zwarte broekje wordt door de leerling zelf aangeschaft en kan eventueel ook via de webshop aangeschaft worden. Voor de sportklas leerlingen klas 1 & 2 wordt de kleding besteld en betaald uit het sportklasbudget klas 1 & 2.

De leerlingen uit de sportklassen klas 3 en hoger betalen een apart bedrag voor de sportkleding. Elke leerling bestelt in ieder geval een shirt.

Andere opties zijn mogelijk (trainingspakken, sweaters, etc.), dit kan d.m.v. onderstaande link bij:

Duijn teamsport
De Oude veiling 44

1689 AB Zwaag

http://copernicus.clubwereld.nl/

Duijn Teamsport

 

 

 

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
[email protected]

Verleg je grenzen